KC Culemborg

Mocht je op zoek zijn naar specifieke informatie of je direct willen inschrijven voor een cursus dan kun je terecht bij onze servicedesk. Bovendien tref je in onze servicedesk de meeste gestelde vragen en antwoorden aan. Tevens tref je daar een overzicht van de kosten aan van het lidmaatschap en de cursussen welke wij geven.

Wanneer je een vraag stelt ontvang je over het algemeen binnen 24 uur een reactie op je vraag. Wanneer je je éénmalig wilt afmelden voor een cursusavond dan kun je dit doen door te bellen met onze kantine tijdens de trainingsuren 0345-531034. Let op! Dit nummer is uitsluitend bedoeld voor het afmelden.

Alle voorlichting en communicatie loopt verder via onze servicedesk

Net zoals bij vrijwel elke vereniging kent de KC Culemborg als hoogste orgaan het bestuur met een voorzitter, secretaris, penningmeester en een aantal algemene bestuursleden.

In de statuten van de vereniging is vastgelegd hoe klein dan wel groot het bestuur mag zijn, hoe bestuursleden zich kandidaat kunnen stellen en verkozen kunnen worden. Naast het bestuur kennen wij de nodige commissies welke in nauw overleg met belanghebbenden binnen de vereniging hun taken vervullen:

Trainingscommissie De commissie bestaat uit een aantal trainers die elk hun "vak"gebied vertegenwoordigen richting bestuur. Het betreft gehoorzaamheid t/m A, gehoorzaamheid B t/m G&G, behendigheid, Flyball en show.

Barcommissie Deze mensen regelen alles wat met de kantine / bar te maken heeft, zoals bv. in- en verkoop.

Activiteitencommissie Deze zorgt voor organisatie van "speciale" clubevenementen zoals bv. hondenvierdaagse en wandeltochten.

Trainers De mensen die voor de groep staan in de diverse disciplines.

Wedstrijdorganisaties Verschillende groepjes mensen, opgedeeld per discipline, welke officiële evenementen organiseren. Denk hierbij aan (competitie)wedstrijden binnen de G&G, behendigheid en flyball of een clubmatch.

Vanzelfsprekend 'draait' de vereniging om meer vrijwilligers dan die zich in een van bovengenoemde commissies laten plaatsen. Met grote evenementen zijn er ongeveer 45 vrijwilligers de gehele dag in touw om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. 

Periodiek versturen wij voor leuke, intressante of belangrijke zaken een nieuwsbrief. Je kunt jezelf opgeven voor onze nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten in het aanmeldscherm aan de rechterzijde. Uiteraard kun je jezelf op ieder gewenst moment zelf afmelden voor de ontvangst van deze nieuwsbrief.

Na in het verleden diverse locaties te hebben bevolkt binnen Culemborg is onze vereniging inmiddels ruim 15 jaar gevestigd op de huidige locatie.

In 2010 is er met de realisering van een aanbouw aan de kantine bovendien een einde gekomen aan het 'rondzwerven' van de ringtraining door de regio.Deze aanbouw wordt ook gebruikt als instructie lokaal voor de cursussen Kynologische Kennis en leent zich uitstekend voor vergaderingen e.d. Het trainingsveld (circa 90 x 100 m¹) is voorzien van een fraaie puppyren en is geschikt voor wedstrijden, trainingen en demonstraties. Al met al is onze accommodatie er één om trots op te zijn en geeft ons voldoende mogelijkheden.

Contact en info

Op zoek naar meer informatie over de kosten, om in te schrijven, voor ledenzaken of om contact met ons op te nemen? Bezoek onze servicedesk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Activiteiten, wedstrijden en examens
onze activiteiten

Activiteiten, wedstrijden en examens

Onze vereniging organiseert met regelmaat wedstrijden en examens of andere activiteiten zoals workshops. Blijft op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.