Meer weten? Neem contact met ons op of lees meer in onze sectie veel gestelde vragen!

Cursusperiode 2021-01

Deze pagina is uitsluitend om in te schrijven voor leden welke de huidige periode ook cursus volgen. Wil je lid worden? Klik hier.

In verband met het annuleren van alle cursussen ivm met COVID-19 zijn de inschrijvingen voor 2021-01 tot nader order uitgesteld.


Hier kun je vanaf 8 november inschrijven voor de cursusperiode 2021-01 welke van start gaat op maandag 30 november. Inschrijven is uitsluitend toegestaan voor combinaties (handler en hond) welke de huidige periode ook een cursus volgen. Indien een cursus vol zit dan wordt deze niet meer getoond in het overzicht. 

Wil je stoppen met de cursussen? Vergeet dan niet je lidmaatschap op te zeggen via deze link. Je lidmaatschap wordt namelijk niet automatisch beëindigd bij het niet langer volgen van cursussen. De KC Culemborg behoudt zich het recht voor om groepen ook na de inschrijfperiode te annuleren. Uiteraard wordt er dan met de ingeschreven cursisten naar een passende oplossing gezocht. Voor vragen voor of na het inschrijven kun je altijd terecht bij onze vrijwilligers via ons contactformulier.

 
Bezoekadres: Middelcoopstraat 71 CULEMBORG
Postadres: Postbus 460, 4100 AL CULEMBORG
Telefoon kantine (uitsluitend voor afmeldingen): 0345-531034
Kamer van Koophandel: 40156134
 
 
Erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied