Nieuws

Aanstaande zaterdag 16 december wordt door onze vereniging de jaarlijkse vuurwerkles verzorgd voor alle puppy cursisten. De les start om 9:30 en duurt tot ongeveer 10:00. Let op dat je op tijd aanwezig bent in verband met de opbouw van deze les.

Zoals gebruikelijk wordt er ook dit jaar tussen Kerst en de jaarwisseling geen rintraining gegeven. De laatste les van dit jaar zou is op woensdag 20 december.

De clubagenda is weer bijgewerkt tot juli 2018. Let wel dat deze agenda dynamisch is en dat er mogelijk nog wijzigingen worden doorgevoerd. De clubagenda kun je via het hoofdmenu bereiken of door op deze LINK te klikken.

UPDATE: De online inschrijvingen zijn gesloten. Nieuwe leden kunnen contact met ons opnemen via de servicedesk.

Het nieuwe cursusseizoen start vanaf maandag 4 december. Vanaf zondag 5 november om 20:00 is het mogelijk voor alle lopende cursisten om hiervoor in te schrijven. De periode van online inschrijven sluit op zondag 12 november om 23:59. Houd er rekening mee dat een aantal cursussen snel vol zitten en dat te lang wachten de keuze voor dag en tijd beperkt.

De Kynologenclub Culemborg e.o. organiseert in het seizoen 2017-2018 wederom een cursus KK-1. De cursusduur is ongeveer 7 dagen. De eerste cursusdag is zondag 28 januari 2018 en de cursus zal medio april/mei worden afgesloten. Meer informatie over de geplande dagen tref je aan op het inschrijfformulier. Algemeen docent is Elly Weijenborg-Weggemans.

Op donderdag 23 november van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur verzorgen we een lezing EHBO voor Honden. Hiertoe hebben we dierenarts Wendy Kapteijn uitgenodigd namens Dierenkliniek Stapel & Haanebeek te Culemborg. Wendy zal een lezing houden, die zowel voor trainers als ook voor cursisten toegankelijk is. Omdat we in de binnenruimte van onze KC beperkte ruimte hebben, werken we met inschrijving. Tevens zal de eerste inschrijfronde uitsluitend geopend zijn voor leden van onze vereniging.

Heb je in de afgelopen 6 maanden een pup aangeschaft? Doe dan mee met de nationale puppy enquête en maak kans op leuke prijzen. De Raad van Beheer doet onderzoek naar de beleving en ervaringen van jou als pupkoper. Door middel van een enquête wil men erachter komen wat er belangrijk is bij de aankoop van een pup. Met de resultaten kunnen men zorgen voor (nog) betere informatie, voor een goede match tussen pupkopers en de hond van hun keuze en bij de opvoeding van de pup.

­