In de workshop gaan we eerst kijken, via een demo van enthousiaste honden en bazen, en uitleggen wat Flyball is. Vervolgens gaan we met een paar oefeningen kijken hoe je hond reageert op typisch zaken die bij Flyball horen.  Tenslotte gaan we kijken hoe interessant en leuk je hond en jij de diverse stappen in Flyball baan vinden. Op het eind van de workshop weet je dan of Flyball écht iets voor jullie kan zijn en of je het volgende seizoen wellicht de cursus Flyball wilt doen. 


De workshop duurt 45 minuten. Misschien denk je ‘dat is niet lang’, maar bij Flyball moeten de honden naast veel bewegen ook veel nadenken dus na 3 kwartier is de focus wel op.
Wat is nodig om aan de workshop deel te nemen: een enthousiaste hond die dol is op rennen en tennisballen, een enthousiaste baas die samen met de hond een leuke workshop wil doen, een speeltje om te gebruiken in de workshop en koekjes om je hond te belonen.

Oja, de hond moet wel los kunnen werken, op commando terug komen en sociaal naar andere honden zijn. Flyball is namelijk ook een teamsport.

Inschrijven kan via: https://transacties.kcculemborg.nl/workshop-flyball

UPDATE: Vanwege de grote belangstelling is de 1e workshop op 27 juni nagenoeg vol. We hebben een extra mogelijkheid geopend op 4 juli om 20.00