Op zondag 27 mei organiseert KC Culemborg haar 29e Clubmatch en Hondenkeuring tijdens de jaarlijkse 'Dag van de Hond' van de Raad van Beheer. Inschrijven is nog mogelijk tot en met 13 mei. 

Dit jaar is het een speciale Clubmatch, omdat KC Culemborg 40 jaar bestaat! KC Culemborg heeft gezocht naar een link met de stad Culemborg, want ook Culemborg heeft een jubileum, namelijk haar 700 jarig bestaan. De link is gevonden in het organiseren van een 'Spaniel Special' op de Clubmatch, via de hond van de burgemeester van Culemborg, een Engelse Cocker Spaniel. Deze Special zal worden gekeurd door mevrouw Dinanda Mensink. Uiteraard is de burgemeester ook even aanwezig met zijn hond op deze dag! De Hondenkeuring is voor rashonden zonder stamboom (of met stamboom maar met rastypisch foutje) en voor rasloze honden. Daarnaast zijn in het kader van de 'Dag van de Hond' allerlei activiteiten rond het thema 'Sport en spel', waarbij het mogelijk is om mee te doen met uw eigen hond. Inschrijven hiervoor is niet nodig.

Contact en info

Op zoek naar meer informatie over de kosten, om in te schrijven, voor ledenzaken of om contact met ons op te nemen? Bezoek onze servicedesk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen