Het nieuwe cursusseizoen start vanaf maandag 3 december. Vanaf zondag 4 november om 20:00 is het mogelijk voor alle lopende cursisten om hiervoor in te schrijven. De periode van online inschrijven sluit op zondag 11 november om 23:59. Houd er rekening mee dat een aantal cursussen snel vol zitten en dat te lang wachten de keuze voor dag en tijd beperkt. Belangrijk! Gezien het 80% van de komende cursus plaats zal vinden in 2019 is het verplicht om tijdens het inschrijven ook het lidmaatschap voor 2019 te voldoen!

Online inschrijven is uitsluitend mogelijk indien je betaald met iDeal. Wil je stoppen met de cursussen? Vergeet dan niet je lidmaatschap op te zeggen via deze link. Je lidmaatschap wordt namelijke niet automatisch beƫindigd bij het niet langer volgen van cursussen. De KC Culemborg behoudt zich het recht voor om groepen ook na de inschrijfperiode te annuleren. Uiteraard wordt er dan met de ingeschreven cursisten naar een passende oplossing gezocht. Voor vragen verwelkomen wij je graag bij onze servicedesk door een ticket aan te maken.

Klik hier om direct door te gaan naar ons inschrijfsysteem.

Contact en info

Op zoek naar meer informatie over de kosten, om in te schrijven, voor ledenzaken of om contact met ons op te nemen? Bezoek onze servicedesk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen