KC Culemborg e.o. organiseert op zaterdag 20 juli 2019 haar 30e editie van de Clubmatch. Uiteraard hopen we op een groot aantal inschrijvingen zodat we er een mooie, leuke dag van kunnen maken. Schrijf uw hond in en doe gezellig mee! Kent u meerdere mensen in uw omgeving met interesse: geef het door!!

De keurmeesters dit jaar voor de Clubmatch zijn mevrouw Ineke Zwaartman, mevrouw Anita Gielisse en de heer Wil Hochstenbach. Mevrouw Zwaartman neemt in elk geval de Special van deze editie onder haar hoede : Rasgroep 9 Gezelschapshonden. De overige verdeling van de rassen onder de keurmeesters zullen we maken, als we de inschrijvingen inzichtelijk hebben. Het moet wel een mooie verdeling worden en we bewaken dit ook. Uiteraard wel bij de keurmeesters voor de specifieke rassen. Aangezien we keurmeesters hebben met meerdere groepsbevoegdheden, zijn we goed flexibel.

De Hondenkeuring zal gekeurd worden door Mevrouw Miriam Zegers. De hondenkeuring is voor alle honden die rasloos zijn, stamboomloos of voor honden met een stamboom die niet onder FCI kunnen worden uitgebracht (bv kleur fout, gecastreerd, nog niet erkend ras etc). Er zijn in de hondenkeuring 3 klasses: rasloos, stamboomloos en met stamboom (maar met een “foutje”).

Kijk dus even waar u uw hond moet inschrijven (clubmatch of hondenkeuring) en daarna in welke klasse (let op leeftijd op de dag van de show). Inschrijven kan via de volgende link: www.clubmatch-hondenkeuring.nl. Graag tot zaterdag 20 juli!!!  Namens het bestuur van de KC Culemborg.

Contact en info

Op zoek naar meer informatie over de kosten, om in te schrijven, voor ledenzaken of om contact met ons op te nemen? Bezoek onze servicedesk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen