Slide Background

Vragen over onze cursussen of lid worden?
Neem snel contact op met onze vrijwilligers.

Slide Background

Op de hoogte blijven van al het nieuws?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief .

Online reserveren ringtraining

Deelname aan en tijdens de lessen

  • Wij zijn, zolang de 1,5 meter maatregel nog van kracht is, beperkt in onze bezetting. Om wel meer cursisten toe te kunnen laten werken we de komende periode met 4 groepen van 4 cursisten welke ieder een half uur kunnen trainen. De exacte tijden worden weergegeven in het systeem.  
  • Om deel te kunnen nemen aan de lessen is het verplicht om je vooraf aan te melden. Binnenlopen zonder voorafgaande reservering is dus niet toegestaan.
  • Je mag slechts één reservering gelijktijdig maken. Een volgende reservering is pas toegestaan na afloop van je les.
  • Je hebt tot 4 uur voor aanvang van je gereserveerde les de gelegenheid om je reservering te annuleren. Bij een te late annulering wordt er een les afgestreept van je kaart. Dit om te voorkomen dat de toch al schaarse plekjes niet onterecht in beslag worden genomen.
  • Het is niet toegestaan om langer dan 10 minuten voor aanvang de kantine te betreden en na de les dien je direct te vertrekken.
  • Je moet reeds een op jouw naam gestelde strippenkaart met tegoed in bezit hebben! Verkoop nieuwe kaarten is momenteel nog opgeschort.

Graag wijzen wij je op de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken hetgeen je kunt teruglezen in onze privacy verklaring. Wij verzoeken je onderstaand akkoord te gaan met de inhoud van deze verklaring en de verwerking van je gegevens.

Invalid Input

Indien je niet akkoord gaat met onze privacy verklaring kun je geen gebruik maken van onze (online) diensten zoals het inschrijven voor cursussen en trainingen. 

 
Bezoekadres: Middelcoopstraat 71 CULEMBORG
Postadres: Postbus 460, 4100 AL CULEMBORG
Telefoon kantine (uitsluitend voor afmeldingen): 0345-531034
Kamer van Koophandel: 40156134
Erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied