In verband met de omstandigheden m.b.t. Corona wordt er momenteel beperkt ringtraining gegeven. Het aankopen van strippenkaarten is op dit moment dan ook niet mogelijk. 

Aankoop strippenkaart ringtraining

Via deze pagina kun je een strippenkaart kopen voor het volgen van ringtraining. Om deel te nemen aan de ringtraining is het niet noodzakelijk om lid te zijn van onze vereniging. Wel dien je voordat je de eerste keer wilt deelnemen vooraf contact met de cursusadministratie op te nemen.

Wij vragen je tevens rekening te houden met de volgende afspraken;

  • Een kaart is strikt persoonlijk en kan niet met andere handlers worden gedeeld.
  • Tijdens een les kan er met maximaal één hond worden deelgenomen. Twee 'halve' lessen indien er twee honden worden meegebracht kost dus twee strippen.
  • Een kaart van 6 lessen heeft een geldigheid van 6 maanden en een kaart van 12 lessen 12 maanden na afgiftedatum (zie bevestigingsmail)
  • Er vindt geen restitutie plaats bij het niet opnemen van lessen

Graag wijzen wij je op de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken hetgeen je kunt teruglezen in onze privacy verklaring. Wij verzoeken je onderstaand akkoord te gaan met de inhoud van deze verklaring en de verwerking van je gegevens.

Indien je niet akkoord gaat met onze privacy verklaring kun je geen gebruik maken van onze (online) diensten zoals het inschrijven voor cursussen en trainingen. 


Invalid Input
Gegevens handler
Voornaam is niet verplicht
Verplichte invoer
Verplichte invoer
Invalid email address.
Ongeldige invoer
€ 0,00

Na het klikken op de knop verstuur aan de onderzijde van deze pagina wordt je aanmelding verwerkt door ons systeem en wordt je doorgezonden naar de iDeal transactiepagina. Na een succesvolle betaling, welke wij je per mail bevestigen, wordt je aanmelding doorgezonden aan de vrijwilligers van de ringtraining zodat ze je kaart kunnen aanmaken. Let op! Wacht met het sluiten van de betalingspagina totdat je ons bedankbericht ziet.

 
Bezoekadres: Middelcoopstraat 71 CULEMBORG
Postadres: Postbus 460, 4100 AL CULEMBORG
Telefoon kantine (uitsluitend voor afmeldingen): 0345-531034
Kamer van Koophandel: 40156134
Erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied