Meer weten? Neem contact met ons op of lees meer in onze sectie veelgestelde vragen!  Inschrijven voor de puppy cursus? Klik HIER

Slide Background

Vragen over onze cursussen of lid worden?
Neem snel contact op met onze vrijwilligers.

Slide Background

Op de hoogte blijven van al het nieuws?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief .

cursus gehoorzaamheid aNa de puppycursus of de startercursus kun je je inschrijven voor de A-cursus. Ook hier ga je werken aan een goed opgevoede hond, waarbij steeds het gewenste gedrag beloond wordt. De meeste honden zullen in deze periode gaan “puberen”, zodat het nu extra belangrijk is om door te gaan met trainen!

Oefeningen tijdens deze cursus zijn o.a.: komen op bevel, volgen (lopen met aandacht voor de baas en zonder te trekken), het commando “blijf” en apporteren. Door veel te oefenen, tijdens de cursus maar ook thuis, zul je merken dat je hond steeds beter naar je gaat luisteren! En door veel met je hond bezig te zijn krijg je een goede band met je hond.

Verder wordt er aandacht besteed aan het contact tussen de honden onderling. En ook nu kun je weer met vragen over je hond terecht bij je trainer. In 12 lessen werk je toe naar een examen; als je daarvoor slaagt mag je met je hond doorgaan met de B-cursus.

 
Bezoekadres: Middelcoopstraat 71 CULEMBORG
Postadres: Postbus 460, 4100 AL CULEMBORG
Telefoon kantine (uitsluitend voor afmeldingen): 0345-531034
Kamer van Koophandel: 40156134
Erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied