KC Culemborg

Op zoek naar meer informatie of wil je contact met ons opnemen? servicedesk
Toggle Bar

Opvoeding A

Na de puppycursus of de startercursus kun je je inschrijven voor de A-cursus. Ook hier ga je werken aan een goed opgevoede hond, waarbij steeds het gewenste gedrag beloond wordt. De meeste honden zullen in deze periode gaan “puberen”, zodat het nu extra belangrijk is om door te gaan met trainen!

Puppy cursus

Natuurlijk kun je in een boek lezen hoe je een pup moet opvoeden, maar het is veel leuker en beter om naar puppycursus te gaan. Op de puppycursus kun je bovendien met allerlei vragen over je pup bij je trainer terecht. Een jonge pup moet op een prettige rustige manier kennismaken met de wereld om hem heen.

Starter

Is je hond te oud voor de puppycursus, dan kun je de Startercursus volgen. Deze cursus is speciaal voor honden die de puppyleeftijd zijn ontgroeid zodat ze op latere leeftijd nog een cursus kunnen volgen. Bijvoorbeeld asielhonden, herplaatsers en/ of honden die al verkeerde gewoontes hebben aangeleerd.

Contact en info

Op zoek naar meer informatie over de kosten, om in te schrijven, voor ledenzaken of om contact met ons op te nemen? Bezoek onze servicedesk.

Activiteiten, wedstrijden en examens
onze activiteiten

Activiteiten, wedstrijden en examens

Onze vereniging organiseert met regelmaat wedstrijden en examens of andere activiteiten zoals workshops. Blijft op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.