KC Culemborg

Ringtraining

Ringtraining is een training waar de baas in combinatie met de hond geleerd wordt om zich op een show op de juiste wijze te presenteren aan de keurmeester. Dit houdt onder andere in: het op de juiste wijze voorbrengen van de hond, het gangwerk tonen (hoe te lopen in de ring), het betasten en gebit tonen, in stand blijven staan.

Ook krijg je te horen wat de sterke en minder sterke punten van jouw hond zijn en uiteraard wordt alles wat nodig is op zo'n showdag doorgenomen, denk aan zaken als dubbele handling, hoe te gedragen in en om de ring en wat de veterinaire keuring inhoudt.

Bij de KC Culemborg wordt de ringtraining op woensdagavond in onze kantine gegeven; dit gebeurt in 2 blokken van telkens drie kwartier. Je bent niet verplicht elke week te komen, er wordt gewerkt met een strippenkaart.

De lessen worden gegeven door 3 verschillende trainers, er wordt per les gewisseld. In principe worden er elke woensdag 2 lessen gegeven. Met uitzondering van vakanties en evenementen. Als cursist kun je zelf kiezen welk uur het beste bij je past. Bij de ringtraining werken wij met een strippenkaart. Een kaart voor 6 keer is een halfjaar geldig, een kaart voor 12 keer is een jaar geldig.

Contact en info

Op zoek naar meer informatie over de kosten, om in te schrijven, voor ledenzaken of om contact met ons op te nemen? Bezoek onze servicedesk.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen